Hem
Slik får du et fantastisk 2022

Slik får du et fantastisk 2022

Nok et år går mot slutten, og selv om det kanskje ikke har vært et flott år, er det alltid trist å si farvel. Men det er ingen grunn til å felle tårer, 2022 er like rundt hjørnet og venter med nye muligheter og festlige aktiviteter. Vi er selvfølgelig her og holder deg i hånden for å sørge for at du får et virkelig morsomt år uten kjedsomhet og tristhet – bli med og fight boredom med oss!

Arranger en Beer Pong-turnering!

Er 2022 året du overrasker omgivelsene med å bli en fullverdig festmester som arrangerer storslåtte aktiviteter for familie og venner? Vi legger kjedelige vorspiel bak oss og ønsker velkommen til hysteriske turneringer som byr på både pingpongballer og ølspill. Med et profesjonelt Beer Pong-bord med LED-belysning har vi vanskelig for å tro at det kan bli annet enn en kjempehit!

Spis veldig mye godteri!

Hvis du er trist over at 2021 snart er over, kan du alltid finne trøst i godterier og kaker. At neste år skal stå i helsens tegn vil vi ikke høre tale om, derfor har vi proppet lageret fullt med supermasse godterier – i SUPERSIZE! For hvem blir vel ikke overlykkelig av et gigantisk rør med Oreos?

Kle deg festligere!

Farvel 2021 – og farvel til den kjedelige garderoben din! Neste år skal vi blomstre og kle oss akkurat slik vi vil, altså veldig glitrende med massevis av paljetter. Denne jakken er bare et av alle de superhysteriske plaggene vi har på lager, så her finner du garantert noe som faller i smak. Blir 2022 ditt vakreste år så langt?

Lek med vennene dine!

2022 – året vi rister på rumpa så det spretter pingpongballer? Ja, blant annet! Vi synes definitivt at det nye året bør preges av massevis av leker, konkurranser og annet gøy som gjør livet litt ekstra festlig! Twerk Pong er det ultimate partyspillet som oppmuntrer til superpresisjon og fysisk aktivitet. Hva mer trenger du?

Oppgrader selfiene dine!

Nå legger vi gamle kornete selfies i 2021 bak oss, og retter blikket mot SKARPE bilder av det vakre ansiktet ditt! Det er få forunt å kunne ta bilder av høy kvalitet når laksen skal håves inn, men med et LED-lys til smarttelefonen blir det gevinst hver gang! I 2022 satser vi på like-rekord – med et smell!

Bli millionær!

Det høres kanskje ut som en gammel og sliten klisjé at veien mot millionen begynner med en krone, men det ligger selvfølgelig noe i det. Med denne blikkboksen som oppfordrer til supersparing, kan du se frem mot økonomisk frihet innen utgangen av 2022 – slik at du kan begynne å tenke på hvordan du skal bruke dagene dine som millionær allerede nå!

Sikt mot stjernene!

Hvis du alltid har vært fascinert av stjernenes uforlignelige skue, er 2022 året du tar nattehimmelen med deg innendørs. Med en MM Twilight Laser Projektor sørger du for at det nye året preges av superkult lys som fyller hele taket med fargerike skyer, laserstjerner og en fantastisk halvmåne! Tro oss – dette vil du ikke være foruten!

Bli en eventyrer!

Nytt år – nye muligheter! Det er på tide å hente frem eventyreren i deg og flytte ut i skog og mark. Hvis du likevel ønsker tak over hodet, kan vi anbefale vårt absolutt festligste telt – Volkswagen-teltet! Hvis du alltid har drømt om å bo i en bil som ikke ruller, men som likevel beskytter mot vær og vind, er dette det ultimate overnattingsstedet for deg! Akkurat slik vil vi feriere i 2022!