Her er halloween-kostymene alle vil ha i 2021

Gudene skal vite at det å velge antrekk til halloween ikke er en lett oppgave. Er det nok en gang på tide å børste støv av heksehatten fra 2003 og innse at fantasien ikke strakk lenger enn til den gamle, vortete gumminesen i år heller? Eller er tiden endelig inne for å vise omverdenen at du kan bedre; at du også kan forvandle deg til hva som helst? Du kan bli alt fra en elegant Dracula til Tinky Winky hvis du bare vil. Men det er nettopp det; av og til vet man ikke helt hva man vil. Da kan en stor porsjon inspirasjon være til god hjelp! Vi har tatt en titt i spåkulen og mener at nettopp disse kostymene blir ekstra populære i år.

LA CASA DE PAPEL KARNEVALSKOSTYME

Man trenger ikke akkurat være et geni for å skjønne at de spanske bankranerne fra den utrolig populære serien, La Casa De Papel, vil bli et kjempepopulært karnevalskostyme rundt omkring på landets karnevalsfester. Den knallrøde kjeledressen og den ikoniske masken er allerede blitt en moderne klassiker. Kostymet fungerer i alle sammenhenger, men La Casa De Papel Karnevalskostyme passer nok aller best når karnevalstemaet handler om film og TV. De andre gjestene får bare forberede seg på å gi fra seg alle verdisaker – vis ingen nåde!

CRUELLA DE VIL KARNEVALSKOSTYME

Etter Emma Stones tolkning av Disneys galeste hundetyv, er Cruella De Vil mer aktuell enn på lenge. Med den legendariske frisyren i svart og hvitt vil det ikke herske noen tvil om hvem du forestiller når du ankommer festen i dette kostymet. I tillegg vil kanskje kjolekragen i dalmatinerpels være en ledetråd? En ondere skurk må man lete lenge etter.

OPPBLÅSBART VIRUS KARNEVALSKOSTYME

Et kostyme som holder folk på 2 meters avstand og som minner om de siste to årene vi nettopp har lidd oss gjennom. Dette er et skikkelig slemt virus som kommer til å angripe alle nedsnødde vaksinemotstandere som våger å dukke opp på festen. Siden viruskostymet er oppblåsbart, vil det holde deg rund og fin hele kvelden. Gå gjerne foran med et godt eksempel ved å passe nøye på håndhygienen.

Law and order: Sverige vs. Norge

Hvilket land har egentlig best lov og orden? Det gjenstår å se når våre aller minste tar på seg rollen som politi og begir seg ut for å fange skurker. Det er ingen hemmelighet at barn alltid har elsket å kle seg ut som politikonstabel. Disse politikostymene vil derfor garantert bli et populært lekekostyme hjemme, også etter at karnevalet er over. Opp med hendene!

STORMTROOPER SUPREME KARNEVALSKOSTYME

Her er det: Kostymet for deg som ikke har noen øvre grense for hvor mye penger du kan bruke på Star Wars-artikler. En Stormtrooper er kanskje ikke universets beste soldat og bommer gjerne med blasteren når det er krig på gang. Men herregud, så tøffe antrekk de har! Du vil garantert gjøre både den ene og den andre nerden helt opp etter ørene misunnelige der du marsjerer inn på festen iført dette kostymet. Det er sikkert og visst!

HARRY POTTER BARN KARNEVALSKOSTYME

La oss få presentere verdens mest berømte trollmann! Harry, som også er ansiktet utad for kjemperunde briller og arrete panner, er det perfekte kostymet når minstemann skal på karneval. Hogwarts verden er full av mystikk og det lurer farer bak hvert eneste hjørne. Her gjelder det å kunne sine magiske formler og være på vakt. Kanskje har dere en hel søskenflokk der hjemme som også vil være rollefigurer fra Harry Potter-serien? Vi har en hel haug med passende Harry Potter-kostymer og tilbehør, så her er det noe for alle og enhver. Expecto Patronum!

SHREK KARNEVALSKOSTYME

Etter svært mye om og men, har jordens befolkning endelig blitt enige om at Shrek (eller Shrek 2) er tidenes aller beste film. Bare soundtracket gjør filmen verdt å se om og om og om igjen. Med sin magiske historie og herlige rollefigurer er dette rett og slett en uforglemmelig film. Dette kostymet forvandler deg til selveste Shrek – bedre blir det ikke. Hold deg unna høygafler og ha det ordentlig gøy på sumpfesten!