Hem
Dette bør du ha i påskeegget!

Dette bør du ha i påskeegget!

Hver påske spiser vi nordmenn godterier til en verdi av et lite lands BNP. Søtt, surt, skumfylt, salt – det er ingen grenser for hvor mye sukker vi klarer å trykke i oss i løpet av påsken. Ryktene sier at påskeharen har begynt å ta imot ønskelister allerede nå, så grip nærmeste blyant og spiss tennene – her er godteriet du bør ha i påskeegget!

Gigantisk Sjokoladepåskehare

34 cm høy og 500 gram tung – la oss presentere Nordens største sjokoladehare! Med en blanding av melkesjokolade, mørk sjokolade og hvit sjokolade er denne gyllenbrune haren en skikkelig tungvekter i sjokoladedyreriket og et must i påskeegget!

Haupt Lakrits Svenskjävlar!

Godteriet som representerer Sverige aller best: Svenskjävlar!. Det er salt, mørkt og jævlig – men også en opplevelse utenom det vanlige! Verdens salteste lakris med salmiakkrem – tør du å prøve?

Gigantisk Tutti Frutti

Størst, best og med den herligste smaken – si hei til den gigantiske pakken vår med Tutti Frutti som byr på hele 2,4 kg godteri. Med så mye godteri kan du forsyne hele nabolaget med påskeegg, og vil dermed også automatisk kåres til nabolagets snilleste påskedame!

Surskaller Skum Bringebær/Sitron

Forandring fryder, og et skikkelig godt påskeegg bør inneholde massevis av forskjellige smaker. I denne storpakningen får du så mange surskaller at det virkelig bugner, og den herlige smaken av sitronbringebær er en fryd for smaksløkene som elsker surt!

Gigantisk Godterirotte

Forestill deg at du åpner påskeegget ditt og finner en enorm og skikkelig deprimert godterirotte – for en drøm! Denne gnageren er så stor at den kan legges på et sølvfat og skjæres med en kakekniv, så her er det bare å invitere hele slekten på en heidundrende geléfest.

Baileys Sjokoladeegg Strawberry

Det er ikke bare småbarn som liker godteri – det gjør nemlig også sukkersugne voksne. Den eneste forskjellen er at konfekten får en litt mer moden karakter med årene, og hvis kamferdrops eller bridgeblanding ikke er din greie, ønsker vi å slå et slag for sjokoladeegget fra Baileys. Inneholder hvit sjokolade og frysetørkede jordbær som får smaksløkene til å fryde seg av lykke!

Stekte egg

Vi fortsetter selvfølgelig i eggesporet. En hel haug med ferdigstekte egg som sparer både tid og krefter når du og familien din skal nyte en ekte påskelunsj. Det beste med oss på Partyking er at vi liker søtsakene våre i store kvantum, så her tilbyr vi hele 1 kilo Trolli Stekte Egg til deg og dine sukkerhungrige slektninger.

Mega-Lolly Godteriklubbe

Godteriklubben for deg med stort søtsug! Men du kan puste ut, du trenger ikke eie en munn av enorme proporsjoner for å nyte denne herlige fruktklubben. Inni denne store klubben skjuler det seg nemlig flere mindre klubber i mer normal størrelse!

Harry Potter Sjokolade Tryllestav

Selv tryllekunstnere og hekser fortjener å få sukkersuget stilnet ved påsketider, og hva er vel bedre enn en tryllestav i ekte sjokolade? Dette godteriet vil garantert få alle Potterheads til å rope av glede, og alt leveres i en pen gaveeske!