Hem
35 tips til julegaver til noen som har alt

35 tips til julegaver til noen som har alt

Vi kjenner alle minst én person som har alt. Fast jobb, toetasjes villa, HBO Max og godt humør – hva gir man en sånn, egentlig? Det kan være en venn, en søster eller en fjern fetter, noen det alltid er litt ekstra vanskelig å kjøpe julegaver til, noen som har så mange ting at julegaveangsten kommer krypende allerede i september. Ta det med ro, som vanlig står Partyking klar med sitt svære sortiment med dingser så sprø at selv ikke den som har alt kan ha alt. 5 suverene tips hver til sju forskjellige personlighetstyper. Bestem først hvem du skal kjøpe til, plasser personen i en av kategoriene nedenfor og velg deretter presangen som passer best. Vanskeligere enn det er det ikke – Let's go!

Julegave til Livsnytere

Først ut er den såkalte livsnyteren. Personen det dreier seg om har ikke overdrevent mye skitt under neglene og velger spaopphold, hyggelige hjemmekvelder og dyr whisky framfor spinning, fjellturer og strikkhopp. Personen det gjelder vil ha noe å kose seg i, og hva er vel koseligere enn vår enorme Snug Rug Deluxe som omfavner hele kroppen og kan brukes sammen med varmetøflene fra Hot Feet? Vi har også eksklusive karafler til whiskyelskeren, en bærbar massasjepistol til den som trenger å få myket opp musklene, og et oppblåsbart badekar til personen som ikke har jacuzzi på verandaen. Rimelige, morsomme og ikke minst annerledes ting som forgyller hverdagen.

Julegave til Livsnytere

Julegave til Mesterkokken

Så har vi mesterkokken. Personen som ikke skammer seg over hvor enkelt han slenger sammen en Bouillabaisse med venstrehånden samtidig som det blancheres med den høyre. Mesterkokken har selvfølgelig et velutstyrt kjøkken, smekkfullt med diverse dyre kniver og kjøkkenmaskiner. La oss derfor fokusere på vårt litt spesielle sortiment – for vi tror neppe at personen det gjelder eier en ekte sukkerspinnmaskin som kan spinne sukker til hele nabolaget, eller en dødskul Churros Maker som i kombinasjon med sukkerspinnmaskinen nesten gjør det greit å åpne et privat tivoli hjemme! Hvis du er ute etter noe mer praktisk, lokker kanskje løkbrillene: garantert tårefri kutting. Eller hvorfor ikke en dispenser som fyller muffinsformene med røre, helt uten søl? Hvis mesterkokken også er flink i baren, kan vi anbefale et sett med Gin Botanical Garnish fylt med krydder som gir GT'en det lille ekstra. Nam!

Julegave til Mesterkokken

Julegave til Dingsenerden

Dingsenerden digger... dingser! I alle former. Dingser som virker unødvendige for oss vanlige dødelige, er livsviktige for en dingsenerd som hopper av glede ved tanken på et USB-kjøleskap med plass til nøyaktig én brus, eller en Deadpool Mobilholder. Godteridispenser til godterigrisen, eller vekkerklokke med måltavle til syvsoveren som trenger en større utfordring enn å trykke på slumre for å karre seg ut av sengen. Som du har lagt merke til har vi mengder av tøffe gadgets, men vår kuleste nyhet staves TerraSect R/C – den radiostyrte bilen som kan rulle seg sammen til en ball på kommando. Der snakker vi dingsenerdens våte drøm!

Julegave til Dingsenerden

Julegave til Sportfanatikeren

Hvis sportfanatikeren mot formodning har valgt bort padelhallen til fordel for en hel dag med julefeiring, har vi massevis av morsomme greier å gi bort! Hva med en flytende øy til golferen som trenger å trene på presisjon? Eller et biljardbord i miniformat som kan tas frem når rastløsheten kommer krypende? Selvlysende mini-pingpong? You bet! Hvis du er redd for å bli utfordret av sportfanatikeren (som ikke er en veldig god taper), er det kanskje bedre å gi en massasjepute (perfekt for nytrente muskler) eller en treningsapparat montert i stolen?

Julegave til Sportfanatikeren

Julegave til Eventyreren

Den eventyrlystne finner vi ofte oppe på et eller annet gammelt urfjell med stormkjøkkenet i full gang. Hvorfor ikke gi bort noe som både er gøy OG praktisk? Som verdens minste fiskestang, for hvem vet når fisketrangen slår til. Passer perfekt i lomma, og fangsten skal selvfølgelig grilles på verdens minste grill (du merker sikkert at vi digger miniatyrer). Hvis du vil gi noe i ordentlig størrelse, synes vi du skal satse på VW campingteltet som ser akkurat ut som en gammel Volkswagen. Der inne kan eventyreren pakke inn hele familien, og begi seg ut i skogen for å sitte i Softbaggys oppblåsbare loungesofa og drikke kaffe fra Gadgetsmonsters smarte flaske som med innebygd termometer har full kontroll på temperaturen. Varm kaffe er god kaffe, og en varm eventyrer er en glad eventyrer!

Julegave til Eventyreren

Julegave til Festløven

Gjett tre ganger om vi har ting til den som elsker fest! Vår gullbelagte champagnepistol er en perfekt gave til den som liker å sprute sjampis rett inn i munnen på sine medfestere. Med blinkende skolisser og sterkt skinnende LED-slips, er det ingen tvil om hvem som er dansegulvets ukronede partykonge. Legg til våre mest "ravete" briller som blir kronen på verket når festløven velger antrekk. Hvis personen har sterk interesse for øl, har vi massevis av bryggesett fra Brewbarrel – velg og vrak, det er både morsomt og godt!

Julegave til Festløven

Julegave til Særingen

Sist men ikke minst har vi den morsomste personlighetstypen: Særingen. Personen som gjør alt annerledes, som går ut i regnet med paraplyhatt på hodet uten å bry seg om det, som legger seg under burritoteppet sitt om kvelden og spooner med en gigantisk penispute som om det var helt normalt. Det beste med særingen er at den blir glad for nesten hva som helst, så lenge det er sært og rart. En pungsåpe vil absolutt settes pris på som julegave, likedant med et par truser som prydes av kanelboller. Ta en titt på nettsiden vår, vi lover at det er fullt av dingser til alle sprøingene i landet.

Julegave til Særingen

Plan B

Hvis du, tross tipsene våre, fortsatt ikke vet hva du skal gi bort, må vi ty til Plan B og gi bort ingenting i en pen gavepakke. Sånn går det hvis man allerede har alt!

Plan B