19 morsomme gavetips til farsdag

Hvert år stiller vi opp for å hedre det aller beste, slitsomste, morsomste, flaueste og snilleste som finnes: pappaer. Han som alltid stiller opp når det gjelder, forteller dårlige vitser og viser hvordan en såkalt slipestein skal brukes. Pappaer klarer absolutt alt og fortjener derfor en skikkelig fin gave, men mest av alt handler det om at vi liker dem så godt at vi ikke kan la være å overøse dem med morsomme ting. I hvert fall én dag i året. Ellers blir de for kjepphøye. Nedenfor finner du 19 morsomme gavetips som får pappaer til å hoppe av glede!

Stokk med Lommelerke og Ringeklokke

Papsen er jo ikke en ungvalp lenger. Og med alderen kommer svakere bein og et ønske om å plinge på ustyrlige skatere, men ifølge pålitelige kilder forblir tørsten fortsatt intakt. Derfor har vi utviklet det ultimate verktøyet for foreldede fedre: En stokk som både har en aggressiv ringeklokke og en velplassert lommelerke som kan fylles med noe sterkt. Tut og kjør, papsen!

Brannslukker Minibar

Han har jo alltid hatt sine egne spritgjemmesteder. Hvis det ikke er en flaske i vedskjulet, er det en i takrenna. For en glede det blir å kunne gjemme sin beste whisky innendørs, og dermed slippe å gå ut i regn og dårlig vær. Denne brannslukkeren kan ikke slukke branner, men tørsten derimot! Overlever den tom eller overrask med et virkelig fint innhold – he knows what to do.

Værvarsler Glass-globus

De liker været, pappaene! Med YR som startside følger de slavisk skyenes stille vandring over himmelen. «Det ser ut som det blir regn», sier de, til tross for at ingen egentlig lytter eller bryr seg. Med denne praktiske værvarsleren er det «back to basics», slik man gjorde da den ble brukt på skip allerede i 1750. Krystallene i globusen endrer form avhengig av det faktiske været. Når krystallene er synlige, kan det forventes fuktig og tåkete vær. Et tåkete glass med små krystaller forteller deg at det er tordenvær på vei og et klart glass betyr klart vær. Flere timers sysselsetting, med andre ord. Hvis man er en pappa.

El Wire LED Sløyfe

Pappaer liker to ting: Oppmerksomhet og ting som blinker. Med en lysende sløyfe er det ingenting som kan stoppe en mer eller mindre pinlig pappa når han skal på fest. Velg mellom 9 ulike farger og opplev hvordan den gamle studentjakken finnes frem – nå blir det fest som om det var 1965! Ingeniørkunst møter mote i et hysterisk resultat.

Texas Pokerveske

I tillegg til whisky, vær og oppmerksomhet, liker fatter'n å gamble med familiens sparepenger, og dette gjøres best under et parti poker. Denne pokervesken har alt du trenger for en nervepirrende runde Texas hold 'em. Med litt flaks vinner han tilbake pengene han lånte av deg i fjor.

Whiskyglass med Sigarholder

Med pokerkortene i den ene hånden og whiskyglasset i den andre har pappa bare ett problem: Hvor skal han gjøre av sigaren? Med dette geniale glasset med sigarholder er det slutt på vanskelighetene – sigaren legges enkelt i holderen og blir værende der til det er tid for neste drag. Forbilledlig smidig og elegant!

Ølglass The Best Dad

Far gjør det igjen, han vinner konkurransen som hvert år kårer verdens beste pappa! Vi vet ikke hvordan han klarer det, men vi er veldig imponerte og synes han fortjener en premie! Et skrytende Best Dad-glass han kan være stolt av under sine tåkete kvelder med kompisene sine, er akkurat det han fortjener. Hurra for verdens beste pappa!

Cool-Well Kjølebrønn

Dessverre er det ofte ølet som faller utenfor når kjøleskapets fulle kapasitet skal utnyttes og det må gis plass til det ukentlige innkjøpet av diverse matvarer. Ingen er fornøyde med lunkent øl, så nå overrasker vi papsen med en kjølebrønn fra Cool-Well slik at han kan begrave boksene sine under jorden. Det er kaldere enn du tror der nede, så ølet vil ha perfekt temperatur når det skal drikkes. Alt for deg, pappa!

Grillverktøy for Millionærer

Øverst på listen over fristende aktiviteter plasserer pappaer vanligvis grilling – det er noe med de hensynsløse flammene som både engasjerer og underholder. Det snakkes ofte om de perfekte glørne, og nok en gang er det ingen som orker å lytte eller bry seg, men vi lar dem holde på. Skikkelig gode grillredskaper er noe som settes stor pris på, så her kan du overraske pappa med et sett med grillredskaper i gull (ish)! Kommer i en praktisk veske for optimal oppbevaring, noe som pappaer også setter umåtelig stor pris på.

Dadbag Magetaske

Hvis gamlefar er i det stadiet at magen fortsatt ikke har begynt å ese ut som et punktert bildekk, er det like greit å venne ham til følelsen allerede nå – for før eller siden vil det skje. I denne fancy magetasken får pappa muligheten til å oppbevare eiendelene sine samtidig som han skaper en illusjon av en virkelig respektabel og hårete mage.

Hårbørste for Skallete

Stakkars pappa er nok veldig misunnelig på de andre familiemedlemmene som har hver sin hårbørste. Han vil så gjerne, men kan ikke rettferdiggjøre kjøpet siden hårene på hodet er både få og skjøre, men nå er børsten for skallede endelig her! Gjenopplev akkurat de samme bevegelsene som under hårbørsting, men i stedet for nybørstet hår får pappa en skikkelig skinnende hodeskalle! Uten tvil den fineste opplevelsen man kan gi en person.

Ølholder Happy Hour

En ølholder som ser ut som et BILDEKK, kan den bli kulere enn det? Neppe, men det er også et praktisk redskap. Papsen slipper å fryse på de stakkars fingrene sine, samtidig som ølet holder seg kaldt og godt. Alle er fornøyde!

Verdens Minste Grill

Lek med tanken om at du og pappa skal reise til en ukjent destinasjon, men du lurer kanskje på hva dere skal spise? Tanken på å reise så langt unna hjemmegrillens trygge glør er både forferdelig og skummelt, så hvorfor ikke roe de skjøre nervene hans og tilfredsstille ham med verdens minste grill – som nesten får plass i bukselommen! På grillen er det akkurat plass til en stor pølse – hva mer kan man forlange?

Gin & Tonic Badekuler

I private øyeblikk, når huset er tomt, sniker pappa seg ned i badekaret for å kose seg litt, men det er ikke duften av lavendel og edelweiss som stiger opp med vanndampen. I stedet vil han ha noe som minner ham om det gode liv – som disse superkule Gin & Tonic-badekulene! Da begynner han å fantasere om å plaske rundt i en diger grog, og blir umiddelbart i godt humør! Perfekt for badende livsnytere.

The Grillfather Skjærefjøl

Det er kanskje ikke supersmart å mate far med enda mer ammunisjon til repertoaret av dårlige pappavitser som han allerede sitter på, men vi vet også at det er en viktig kilde til glede i deres lille pappaliv. En skjærefjøl med The Grillfather vil ALDRI slutte å underholde, og han vil grine av latter hver gang han marinerer en entrecôte til perfeksjon – og det kan vi vel unne ham?

MM Stolgym

Når pappa sitter på kontoret og gjør de viktige pappa-tingene sine, er det lett at rastløsheten kommer snikende. Hva er da bedre enn å ha et treningsapparat montert i stolen? Han skyter seg vekk fra skrivebordet og gjør noen rykkende bevegelser som er bra for biceps, triceps, bryst og rygg. Treningen tilsvarer en manual på 2–9 kilo per arm og det følger med en treningsbok på engelsk med treningstips. En sterk pappa er en lykkelig pappa!

Fotballkopp

Kampmorgenstund har gull i munn! Enten det er landskamp foran TV-en eller gubbe-fotball med vennene bak den nedlagte bensinstasjonen i utkanten av byen, er det viktig å lade opp med kaffe om morgenen. Og tenk hvor mye hyggeligere det blir om pappa også kan finte og drible en liten ball mellom osten og appelsinjuicen. Det blir mål hvis ballen ruller gjennom denne morsomme fotballkoppen. GOAL!

Frostbite Zero Degrees Minikjøleskap

Gjett tre ganger om et minikjøleskap er det pappa ønsker seg mest av alt. Svaret er ja, ja og ja. Han vil ha et på terrassen, et på kontoret, et i garasjen, et ved siden av favorittlenestolen og et i jakttårnet. Du er kanskje ikke villig til å brenne hele årslønnen på flere minikjøleskap, men han kan vel i det minste få ett? Han elsker jo kalde drikker og smarte oppbevaringer, han papsen.

Øl-portefølje

Ved første øyekast ser det ut som at pappa er på vei til et viktig møte med kofferten full av hemmelige dokumenter, og det er akkurat det han vil vi skal tro! I virkeligheten er han på vei ut i skogen med 6 iskalde øl som han skal nyte på nærmeste stubbe. Dette er en perfekt gave til pappaer som liker å drikke øl med stil, uten å nødvendigvis avsløre de virkelige planene sine. Han blir elegant, stilig og smart med denne eminente øl-porteføljen!