Hem
> Festartikler > Fyrverkeri > Innendørsfyrverkeri

Innendørsfyrverkeri

Hvorfor gå ut i kulda for å skyte opp øredøvende raketter på nyttårsaften, når du kan fikse et spektakulært fyrverkerishow hjemme i stua? Selvfølgelig skal du ikke svi av ekte fyrverkeri innendørs, men hvis du vil skape samme sprudlende atmosfære under tak, finnes det en masse lysende alternativer hos Partyking!

Her har vi samlet mengder med festlig innendørsfyrverkeri i ulike utførelser, fra ildfrie knallsnører og partypoppers til klassiske stjerneskudd, stilige bordfontener og fresende isfontener som brenner med høye gnistrende flammer. Fantastiske som kakedekorasjoner, eller hvis du vil imponere med en skikkelig flott finale på nyttårsmiddagen.

Når det gjelder innendørsfyrverkeri, er sprakende isfakler og stjerneskudd det nærmeste du kan komme den ekte varen, uten å sette fyr på huset. Hvis du foretrekker et innendørsfyrverkeri som ikke trenger å tennes på i det hele tatt, er partypoppers et garantert flammesikkert valg som hever feststemningen med et smell. Perfekte til barneselskapet, studentfesten, halloween- eller nyttårsfeiringen!

Velg mellom luksuriøse partypoppers i gull og sølv, gresskarformede modeller, fargerike varianter eller mikspakker i alle mulige nyanser. Disse kjekke små trykkbeholderne er fylt med blinkende serpentiner og/eller holografisk konfetti, og når de aktiveres, skyter innholdet ut med et smell og spres som en glitrende kaskade i rommet. Den eneste ulempen med dette fyrverkeriet er at du må rydde opp etterpå ...
Les mer