Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Damekostymer > Hippiejente Deluxe Kostyme
Se større bilde

Hippiejente Deluxe Kostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 187
selected_index: 0
599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Hvem ser ikke i blant tilbake på 60-tallet med varme følelser. Her hadde vi en tid med Flower Power, frihet og kjærlighet. Hvordan skal man ikke ønske seg en bit av dette? For deg som ønsker å leve deg inn i hippietiden i en midlertidig tidsreise passer denne kjolen helt perfekt. Den sprer den rette Flower Power-følelsen til alle som legger øye på den.

Med Hippiejente Deluxe Kostyme ser du ut som om du kommer rett fra 60-tallet. Kjolen kommer i flerfargede blomster og typiske detaljer med frynser og så klart det obligatoriske peace-tegnet på brystet..

Kommer i størrelsene small, medium og large

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer av god kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en klasse for seg! De kan ikke sammenlignes med andre kostymer. Takket være tøyets kvalitet kan du vaske og bruke det om og om igjen.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39511 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle