Til toppen
Hjemmeside > Festartikler > Ballonger > Folieballonger > Folieballonger I Love U Rød/Sølv
Se større bilde

Folieballonger I Love U Rød/Sølv

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49,-

Produkt observasjon

Beklager dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Hvis du tror at det bare er barn som blir superglade av ballonger, tror du feil! Dersom du gir bort disse romantiske ballongene til din hjertevenn på valentinsdagen eller som bursdagspresang kan vi love at hen kommer til å bli like overlykkelig som et barn som får en fin ballong!

Folieballonger I Love U Rød/Sølv består av 3 stk. folieballonger; en sølvfarget I, en rød, hjerteformet folieballong, og en sølvfarget U. Samtlige folieballonger har selvlukkende ventiler og måler ca. 40 cm i høyde når de er blåst opp.

Ballongene er ikke festet i hverandre og skal fylles med vanlig luft. Et blåserør følger med så du enkelt kan blåse dem opp.

Merk at ballongene IKKE svever med helium!

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51944 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle