Til toppen
Hjemmeside > Gadgets > Spill & Lek > Selskapsspill > Fleip eller fakta Spørrespill
Se større bilde

Fleip eller fakta Spørrespill

first_saleprice.value: 9520
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
119,- 199,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Kan det virkelig være sant at Elvis veide like mye som tre Britney Spears da han døde? At gifte menn gir mer tips på restaurant enn menn som er singel? Og var Saddam Hussein virkelig en stor fan av Abba?

Fleip eller fakta? Det er nettopp hva dette spillet handler om! Fleip eller Fakta er et kjempemorsomt spørrespill med over 400 spørsmål hvor det gjelder å skille tullprat og sprø løgner fra hysteriske og minst like sprø sannheter.

Et annerledes og underholdende spørrespill laget med glimt i øyet og en stor porsjon humor der vitenskap og unyttig kunnskap blandes med nonsens og tullprat i et salig rot. Mange latterkuler, morsomme diskusjoner og overraskende svar garanteres! Fleip eller Fakta er et prefekt spill på festen eller middagsselskapet.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen36750 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle