Til toppen
Se større bilde

Dumrianhatt Spørrespill

first_saleprice.value: 7920
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
99,- 199,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Hvor lenge kan en delfin holde pusten? Hvor høyt opp i luften kan popcorn sprette når man popper dem, og hvor lang er den lengste bilkøen som noensinne har oppstått? 

Dumrianhatt er et supermorsomt og underholdende spill med over 400 spørsmål som alle har en ting til felles – de er merkelige, morsomme og nesten umulige å svare helt rett på.

Spillidéen er like enkel som underholdende. Her gjelder det å tenke hardt og unngå motspillernes Dumrianhatt-kort ved å havne så nære det korrekte svaret som mulig. Hold tungen rett i munnen og spill ut ditt eget Dumrianhatt-kort til den som du tror er lengst fra og skaff deg massevis av poeng. Det perfekte spillet for alle som elsker meningsløse fakta, latter og sprøe gjetninger! Et virkelig underholdende spill til festen, hjemmekvelden eller middagen.

Eskens mål: 14 x 14 cm

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen36747 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle