Til toppen
Se større bilde

Brannmann Deluxe Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 19
selected_index: 0
799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Å være brannmann er et slitsomt, men likevel edelt yrke. Jobben er slitsom og kan av og til være livsfarlig, men hvis du har flaks, blir du utnevnt til en ekte helt! På karnevalet slipper du likevel den harde jobben og kan i stedet vandre rundt på festen i en brannmannuniform og føle deg som en ekte helt likevel. Hvis du vil jobbe litt, kan du jo holde et øye med de levende lysene på festen.

Takket være dette Brannmann Deluxe-karnevalskostymet ser du ut som en vaskekte brannmann. Det består av en blå T-skjorte, sorte bukser med reflekser og røde seler.

  • Finnes i størrelse: medium/large og x-large
  • Inkluderer: T-skjorte, seler og bukser
  • Materiale: Polyester

Hatt og sko er ikke inkludert.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalskostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse! De kan altså ikke sammenlignes med andre karnevalskostymer. Takket være stoffkvaliteten kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39616 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle