Bonusprogram

Alle kunder som abonnerer på nyhetsbrevet våres er automatisk inkludert i vårt bonusprogram. Bonusprogrammet er knyttet til deg og din e-postadresse. Verdisjekker som er sendt ut via e-post er personlige, gyldige i 90 dager og kan bare brukes til å kjøpe varer på nettsiden våres (kan ikke kombineres med andre rabattkoder eller gavekort). Verdisjekkene kan ikke konverteres til penger.


Du får 1 poeng for hver krone du handler for hos oss på Partyking. En verdisjekk blir deretter sendt til e-postadressen din så snart du har nådd 1000 poeng. For hver 1000 opptjente poeng får du 30 NOK å handle for, det dvs. 2000 poeng gir 60 NOK, etc opp til 5000 poeng som gir maksimumsbeløpet på 150 NOK. Eventuell retur av ordre blir trukket fra bonusbeløpet.


Verdisjekkene sendes ut minst 4 ganger i året og hvis du har nådd en av de ovennevnte grensene vil du motta en e-post med verdisjekken din. Hvis du har færre poeng enn 1000 eller mer enn 5000 lagres poengene til neste gang.


For å bruke en verdisjekk skriv inn den unike koden som vises på din verdisjekk i feltet for rabatt- og gavekort når du skal betale i kassen. Vær oppmerksom på at verdikoden ikke kan brukes til å betale fraktavgiften.

Hvor mange poeng har jeg?

Fyll ut e-postadressen din nedenfor så sender vi deg en e-post med gjeldende status for bonusen din.


 Bonusinfo sendt!

castle