Se større bilde

Belle Kort Deluxe Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 33
selected_index: 0
699,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Belle – prinsessen i Skjønnheten og udyret-filmene – kan nå bli ditt neste karnevalskostyme! Dette vakre prinsessekostymet har en utrolig høy kvalitet og passer like godt til halloween- og karnevalsfesten som til det årlige ballet!

Belle Kort Deluxe Karnevalskostyme er et vakkert kostyme for voksne som får deg til å se ut som prinsesse Belle. Kostymet er ekstremt dekorativt og har høy kvalitet. Kostymet inkluderer en gul hårbøyle og en kjole med spagettistropper. Merk at strømper og hansker ikke er inkludert. Finnes i størrelsene X-Small, Small & Medium for voksne.

  • Materiale: Polyester
  • Størrelse: X-Small, Small & Medium (voksen)
  • Inkl. alt som synes på bildet med unntak av strømper, hansker og sminke

Dette er et Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalskostymer og tilbehør som er av fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mer, men de er også i sin helt egne klasse!

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen58327 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle