Til toppen
Se større bilde

Ballongeske Hvit

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 42
selected_index: 0
29,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Å sende gratulasjonskort i posten har akkurat nådd nye høyder. Send gratulasjonen eller hilsenen i form av en festlig ballongeske!

Ballongesken er hvit, men du kan dekorere den selv som du vil, eller pakke den inn i gavepapir for å matche anledningen. Oppi legger du eventuelle smågaver og kort sammen med en oppblåst ballong. Hvis du vil at ballongen skal fly ut når esken åpnes, må du fylle den med helium og feste den til bunnen med en snor. Dekorer gjerne esken på innsiden med fint silkepapir, konfetti og lignende.

Du kan sende esken for virkelig å overraske, eller overrekke den når du ankommer. Perfekt til mange forskjellige anledninger: Bryllup, bursdag, valentinsdagen, babyshower eller hvis du vil fri til din elskede på litt annerledes vis.

Ballongesken rommer 1 ballong á 45 cm.

Ballong og dekorasjoner er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg.

Størrelse: 37 x 37 x 24 cm.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen25172 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle