Se større bilde

Avengers Hawkeye Deluxe Barn Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Er ungen din oppslukt av superhelter og har litt vansker med å bestemme seg for hvilken av dem han eller hun skal kle seg ut som? Ingen fare, for her har vi det riktige svaret! Iført denne superkule kreasjonen forvandles den lille til Hawkeye - mesterbueskytteren fra den nye Avengers Age of Ultron-filmen! Garantert en gave som vil bli satt pris på, og et perfekt kostyme å ha på til superhelt-karnevalet!

Avengers Hawkeye Deluxe Barn Karnevalskostyme består av en lang jakke med skjortebryst og et par bukser. Jakken er laget av et mykt og smidig materiale, røde kanter og svarte og grå påtrykte skyggepartier. Skjortebrystet knyttes i ryggen, matcher jakken og har en liten krage. Buksene går i samme farger og lengst nede ser de ut som et par støvler, disse dras utenpå skoene eller sokkene på samme måte som gamasjer anvendes. Pil og bue medfølger ikke. Kompletter gjerne med lignende for et utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene: Small, Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28542 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle