Hem
Karneval Masker Ani-Motion Masker

Ani-Motion Masker

I kategorien "Anti-Motion Masker" finner du ulike typer skumle masker som kommer til å gi dine festdeltagere fullstendig hakeslepp. Maskene er nemlig produsert med Anti-Motion-teknikk som gjør at munnen og leppene beveger seg når du snakker. Derfor er masken svært realistisk, og dine venner og familie kommer garantert ikke til å kjenne deg igjen.

Er du invitert på Halloweenfest eller karneval hvor du må kle deg ut som noe skummelt? Da er Anti-Motion-maskene på Partyking det ultimate valget. Disse maskene tar utkledningen til et helt nytt nivå, og du kommer sannsynligvis til å vinne prisen for årets mest skremmende antrekk.

Disse maskene kommer garantert til å skremme vettet av noen av de andre festdeltagerne. I kategorien finnes mange ulike varianter å velge mellom. Det være seg om du vil se ut som en nifs varulv, zombie eller demon. Hvorfor ikke velge flere enn én? Å skifte maske i løpet av kvelden vil definitivt gjøre temperaturen høyere. Spre ryktet til venner og familie, og la dem velge en maske som passer dem, det blir garantert en skrekkinngytende og morsom fest.
Les mer