Til toppen
Se større bilde

Guzzle Buddy Vinglass

(2 anmeldelser)
first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149,- 199,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Vent, vent, vent... har du virkelig aldri ødelagt et vinglass? Bullshit. Det holder jo bare at du setter det fra deg, så ødelegges stetten. Og når vi snakker om å sette ned glasset, så er det vel det du ikke skal gjøre? Du skal jo ha det i hånden hele tiden og bare nyte vinen. Drømmen er vel at vinen aldri tar slutt, men at glasset er selvfyllende....tenk om drømmer kunne bli sanne?

Vinglass Guzzle Buddy for Vinflaske er en drøm som går i oppfyllelse for mange vinelskere. Dette vinglasset er ikke bare en morsom gave til din vinglade tante, det er også en oppfinnelse som forandrer samfunnet (hvorfor skal ikke diskuteres her, men tas i et annet forum....som Stortinget.....).
Dette glasset mangler fot, men er laget slik at det passer perfekt i vinflaskens åpning. På denne måten fyller glasset på seg selv hver gang du setter deg tilbake i godstolen med flasken horisontalt. Passer de fleste normalstore vinflasker. Anbefales ikke til musserende viner. Det er ikke lenger tacky å drikke direkte fra flasken.

For din skyld har vi valgt å utelate vinen fra handelen, så du selv kan velge hvilken kjekk vin du skal fylle det magiske vinglasset ditt med. Dette valget har ingenting med myndigheter eller lover å gjøre. Æresord!

Leveres enkeltvis.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (2)

Henvendelser

 • Skrevet av Marina for 1 år siden
  En perfekt gave
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Johanna for 5 måneder siden
  Produkten var över förväntan och snabb leverans!
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen37834 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle